دانستنی ها
آب شله یا موهیتو گیلانی ،شمالی است که از ابغوره تهیه میشود
.
تاریخ:
نمایش:.
آب شله یا موهیتو گیلانی ،شمالی است که از ابغوره تهیه میشود
آب شله یا موهیتو گیلانی
یکی از محبوبترین نوشیدنی محلی گیلان نوشیدنی آبغوره درار است. این نوشیدنی جزو قدیمیترین نوشیدنیهای گیلان است که در زمان های قدیم برای خنگ شدن بعد از کار سخت در مزرعه یا باغ مصرف میشود. با آبغوره محلی و شکر تهیه میشود. در فصل تابستان میتوانید ردپای این نوشیدنی را در کافههای گیلان یا خانههای مردم شهر پیدا کنید. بسیار پرطرفدار است و برای متعادل کردن طبع و روزهای گرم تابستان توصیه میشود.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
آب | یک نیم لیوان |
آبغوره | نیم لیوان |
نعنا تازه | ۱۰ شاخه |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
یخ قالبی | ۱٫۵ پیمانه |
تهیه آب شله با ابغوره نوشیدنی قدیمی گیلانی
برای تهیه ابتدا آب و آبغوره داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه برگ های نعنا را از شاخه جدا می کنیم و پس از شستشو و خشک کردن به مخلوط کن اضافه می کنیم. در ادامه شکر و اضافه می کنیم.
مقدار نعنا در موهیتو گیلانی یا آبشله سلیقه ای می باشد و به همین دلیل می توانید مقدار نعنا را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. در ادامه یخ های قالبی را به مخلوط کن اضافه می کنیم .سایت گیلانی کا